Ryhdy wappulehden myyjäksi!

Nyt tulee Pönkeliä!

Pönkeli kaipaa jälleen reippaita ja ansiokkaita opiskelijoita myymään vuoden 2024 hupaisinta tuotetta eli Turun Yliopiston teekkareiden wappulehti Pönkeliä.

Pönkelin myyjänä pääset nauttimaan vain myyjille suoduista eduista ja palkinnoista. Myyjäksi ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään ja myynti perustuu vapaaehtoisuuteen.

Kiinnostuitko? Lue lisää

Wappulehtien myynti on hauskaa puuhaa, ja niiden myyntiä ei tarvitse stressata tai pelätä joutuvansa myymään niitä yksin, sillä pönkelöiset myyvät lehtiä kanssasi wappuna! Wappulehtiä ei tarvitse lunastaa etukäteen, ja kaikki myymättömät myyntikunnossa olevat wappulehdet saa palauttaa takaisin pönkelöisille.

Myyt siis vain sen verran kuin haluat ja jaksat! Myyjäksi voit ilmoittautua vaikka heti!

Pönkeli hemmottelee myyjiänsä palkitsemalla eri myyntitasolle päässeet myyjänsä:

  1. Taimi - mainion myyjän siemen, 3 myytyä lehteä
  2. Vesa - hyvin juurtunut myyjä, 5 myytyä lehteä
  3. Hirsi - vakaasti tuulessa seisova myyjä, 10 myytyä lehteä
  4. Jalo - komeasti patinoitunut huippumyyjä, 20 myytyä lehteä

Seuraava myyntitaso pitää sisällään aina myös edellisen tason palkinnot. Lisäksi palkitaan kolme tehokkainta myyjää ruhtinaallisesti 100 €:n lahjakorteilla! Killoille ja ainejärjestöille jaetaan lisäksi kunniamainintoja ansioituneesta myynnistä.

Myyjäpalkinto

Palkinnot myyjätasojen mukaan:

  1. Haalarimerkki
  2. Haalarimerkin lisäosa 1, Pönkeliheijastin
  3. Haalarimerkin lisäosa 2, Pönkelilasit
  4. Haalarimerkin lisäosa 3, Pönkelitermospullo

Lisäksi kaikille myyjille on oma PÖNKELIN SKUMPPA-JOOGA, jonka jälkeen tarjotaan virkistävät smoothiet ennen Grilliä & Kyykkää 23.4. klo 10.15-11.15 Educariumin salissa. Luvassa on ihana rentouttava jooga hyvässä seurassa.Myyjäpalkinto

Liity myyjien telegram-ryhmään jo nyt, niin pysyt kärryillä kaikesta myyjiin liittyvästä Täältä

HOXHOX! Teekkarifukseille luvassa fuksipisteitä wappulehden myymisestä! Pönkelipisteen saat Pönkelitoimikunnan jäseneltä, eli et omalta tuutoriltasi. Pisteen saat hyvissä ajoin. Pisteen saat myytyäsi vähintään yhden lehden. Pisteen saat hyvissä ajoin.

Myyjäpalkinto

Miten myynti käytännössä toimii? Siitä kuulet lisää seuraavassa myyjäinfossa 28.3.24 klo 16.00 Zoomissa. Tämän lisäksi pidetään vielä myyjäkoulu Zoomissa juuri ennen wappua 8.4.24 klo 16.00. Tilaisuudet kestävät 30-45 minuuttia ja saat siellä paljon tietoa ja vastauksia kysymyksiisi. Linkit jaetaan myyjä tg-ryhmässä

Ilmoittautumistiedot poistetaan Wapun jälkeen.